[ cat - es ]
administracio@fornturull.cat    93 788 49 88
Forners des de 1946
A Turull ens apassiona el pa. Aquesta és la senzilla raó per fer el que fem. Cada pa és diferent i està elaborat de forma totalment artesana seguint els mètodes tradicionals que l’avi ens va ensenyar. El nostre pa no hi entén de presses perque necessita unes hores de maduració per aconseguir les qualitats organolèptiques que tan ens caracterítzen.
El nostre objectiu no és altre que retrobar el gust per la senzillesa i els productes ben fets i transmetrel per tal de no perdre mai un producte tan nostrat.
Amb aquesta filosofía ens hem anat actualitzant seguint innovadores tècniques que ens permeten garantir la qualitat del producte final i no incorporem cap producte nou si no està a l’alçada de la nostra linea de tradició.
La passió que tenim per la nostra feina ens obliga a utilitzar les millors matèries primeres, rebutjant additius i donant prioritat als pilars fonamentals d’un bon pa, això és, les millors farines, aigua, sal, un ferment natural mimat amb especial dedicació i lentes fermentacions que culminaran amb una acurada cocció d’acord a la naturalesa de cada producte.
Serveis
Pa per a restauració i catering

Ja fa més de 25 anys que Forn Turull elabora i distribueix a caterings i restaurants els productes que s’elaboren diariament al nostre obrador. La venta a tercers ha estat una evolució natural de la nostra empresa perque el que realment ens mou és donar un servei, solucionar una necessitat que per a nosaltres és un plaer poder satisfer.

Demana informació!
Botigues
Ctra. de Rellinars, 82 - 08225 Terrassa
Tel. 93 788 49 88
"Centre Comercial Terrassa"
Av. Abat Marcet, 43 - Tel. 93 735 03 00
Passeig de les Lletres, 12 - Terrassa
Tel. 93 733 41 68
Font Vella, 1 - 08221 Terrassa
Tel. 93 780 41 14